Lägesrapport

Den otroligt dåliga uppdateringen beror på att jag haft annat och tänka på den här tiden. Jag avslutar mitt arbete i Kramfors (med sorg i hjärtat) och flyttar pick och pack hem till umeå igen. Eller typ inte eftersom hästen befinner sig i Husum och jag ska till Skellefteå och hunden. Men iaf...

Erik ska börjas sättas igång efter en behandlingsperiod. efter tävlingshelgen i umeå åkte jag till veterinären. Jag har kännt en tid att något kändes fel men har inte kunnat faställa om det berott på dålig trimmning (dethar typ bara varit uteridning) eller om han hade ont. Efter skellefteå då han hoppade fantastiskt men knappt gick att rida fram var jag fortfarande velig. Men i Umeå trippade han mot hinder och kändes allmänt opeppad och hos veterinären bekräftades det att han hade ont i vänster framkota och ömmade lite i höger också. Den glädjande nyheten var att hans bakknän kändes väldigt fina på böjprov. Han rörde inte ett öra när veterinären böjde. Så det känns inte allt för tokigt ändå även om vi fick spruta kotan och åka hem med ett recept på Butta.

Att få sin häst att äta pulver som tydligen smakar skit är inte lätt. Det har varit 10 dagars slagsmål även om vi har sprutat in det i munnen. Först åt han inte, bytte då till spruta, då vände han sig bort och slutade låta sig fångas i hagen. På den 10:e dagen så var det ett rent motionspass att få tag i hästkräket. Men nu är medicinen avklarad och han ska få börja jogga igång så smått. Det får han göra med malin i Husum dit han fått åka på semester medan jag flyttar runt och försöker ta tag i mitt liv.


Vemodigt att lämna så otroligt fina ungdomar. Även fast jag vill hem så vill jag också ha kvar mitt jobb. Det är fördjävligt att det ska vara så långt!


RSS 2.0