Mer universitetsminnen...

Vi fick i uppdrag att göra ett personporträtt. Vår grupp valde min pratgalde morfar och detta blev resultatet. Hittade även det klippet på internet nu när morfar blivit modern och skaffat hemsida!  Rätt kul ändå att det finns kvar.



På äventyr i Höga Kusten!

Alla lärare i Kramfors har fått tid avsatta för PIM - ett dataprojekt som skolverket har. Eftersom jag och Malin jobbat på kvällar kunde vi ta denna dag och upptäcka nejden vi numera jobbar i


På väg till första stoppet - Bredvikenstugan






Fel skor...

 


Norrfällsviken


Vi chansade på en led som var lite längre än vi trodde...


Toppen, typ

En trevlig dag!

 


Från studietiden på Umeå Universitet...

Denna film skapade min grupp på mediautbildningen som vårt första projekt. Jag, Oscar, Fredrik och Johanna. De ritade dock lite snyggare än mig så min del är lite mer innehållsfattig.... Nu är den utlagd på vimeo och det var ju lite kul :)


Chainsaw Massacre from Harrer on Vimeo.


Vår i luften (och snö)

Tänkte att jag skulle passa på i helgen och städa ut vintern. Tvätta täcken, mocka i hagen, städa i skrubben (det lilla utrymme vi har på hippo att förvara våra saker), ta hand om transporten - byta däck, fixa lampor, skura ur... osv. Hann faktiskt med ganska mycket av detta och till råga på allt även rida min fina häst! Vet inte om han också har vårkänslor men fin så det stänker är han!

Började fredagen med ett litet dressyrpass. Var rätt trött, kom inte ut till stallet förrän halv åtta så därför tänkte jag att det fick bli en lite lugnare sejour. Det gick rätt bra. Red på den numera rätt framtinade utebanan. Så det var rätt härligt!
Lördagen inleddes med ett tidigt hoppass. Ridhuset var bokat för träning och de hade lämnat en liten bana som jag snurrade rint på. Hindren fick ligga på 1m till 1.20. Det kändes rätt ringrostigt till en början men en del finare språng fick vi. Jag skulle dock behöva hoppa mer och oftare för att inte bli spänd själv. Efter hoppningen var han superavslappnad och väldigt härlig att rida.

På söndagen hoppade vi en lydnadsbana från senaste nummret i ridsport, med både trav och galopp. Ska lägga ut en skiss sedan. Men det gick så fantastiskt bra! Han var avslappnad redan på uppvärmningen över travbommar (vilken han aldrig brukar vara) och mitt enda problem var egentligen att han högg lite på vissa hinder och inte ville ta bromsen riktigt. Men genomgående var han väldigt avslappnad utan att tappa sina bakben. Så det var bara att passa på att njuta.


Nya videos!

Anna - Erik 1.20m Hippologum 2010-04-03 from Erica S on Vimeo.


Finn 8 fel...



Anna - Erik 1.25m Hippologum 2010-04-04 from Erica S on Vimeo.



Summering helgens nationella...

Startade på fredagen med en mycket laddad häst och en lite ringrostig chaufför. Hästen hoppade med hela sitt hjärta och även om vi inte vann på stilen så knep vi oss en 5:e plac.
Underlaget i helgen var tung på framhoppningen och lite slirigt inne på banan. Så erik fick bara gå en klass om dagen. På lördagen så var det dags för nästa 1.20- Han var superfin! Vi fick en miss när vi vände upp på en kombination som stod vid läktaren och han skyggade till, vilket gjorde att vi rev insprånget. Annars var jag jättenöjd.

På söndagen så vet jag inte riktigt vad som hände. Vi hade två ner och det är nog första gången. Det var dessutom på hinder som jag tyckte att vi kom rätt bra på. Efter peten så kom vi lite si och så och då passade det minnsan att lyfta på hovarna. Jag fattar inte riktigt. Där det är helt logiskt att han river gör han det inte och där jag inte tycker atthan ska riva gör han det. Tror han var lite för trött i musklerna.. eller jag vet inte. Ingen aning. Ska lägga ut videon när jag får den från erica så får ni väl avgöra själva.

Annars gick helgen bra och även om våren helt plötsligt bestämde sig för att titta fram så klarade vi oss med några smärre missöden.  Nu blir nästa tävling inte förrän i maj i VÄnnäs...


RSS 2.0