veckan som gått

I måndags tog vi det rätt lugnt som belöning efter väl utfört arbete för oss båda. Tömkörde lite på våran lillridbana och skrittade sedan ut en sväng så DinoPino fick springa lite.

I tisdags var det mer spännande, lastade pållen i transporten för vidare färd mot K-fors och en date med en ev ny medryttare! Väl framme var den en pay´n´jump med ca 100 småponnisar och storm. Perfekt förutsättningar! Hög nacke är något min häst alltid varit yppans duktig på att klara. Även denna gång :) Jaja.. han kastade inte av henne och han skyggade bara några få gånger. Så jag får väl de det som godkänt. Det verkar iaf som om vi inte avskräckte henne. Så förhoppningsvis så kommer vi att få lite hjälp här framöver!

Igår och idag har vi varit ute i skogen och letat nya ridvägar. Vi bor ju numera vid en lång grusväg men vanligtvis är den alldeles för hård att rida något annat än skritt på men i måndags la de på nytt grus som har gjort att det faktiskt går rätt bra att både trava och galoppera. I allafall tills det har satt sig. Idag blev det dessutom en extra lång tur så att Dino skulle få jogga av sig ordentligt för det har varit rätt mycket bilsittande (och matte har dåligt samvete) Dessutom passar det alldeles utmärkt att använda hästen till att springa slut på jycken då matte har alldeles för ont i halsen för att orka med några större promenader.


Bålsjövägen i fart!


Badpaus




till och med perkan var i och plaskade!


Solen! (nästan)



Kommentarer
Postat av: Emma

Jag flyttar till Norrbölegatan. Hör av dig när du kommer hem nästa gång så får du komma och se! :)



Kram!

2010-10-07 @ 22:17:30
URL: http://emst.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh, det ser så himla fint ut vid sjön! Videosarna från hudik finns förresten på min youtube nu. Har lagt upp 1.20 första dagen och 1.25 på lördag. (fast bara grunden, omhoppningen var ju sådär ;)

http://www.youtube.com/user/lillmoran#p/a/u/1/wCSrcsAod4o

http://www.youtube.com/user/lillmoran#p/a/u/2/F9hHXONgm_I

2010-10-10 @ 21:43:11
URL: http://ericasjostrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0